Захист дисертації

 Чотири роки життя ніби вмістилися у кілька годин


Сьогодні 28 січня 2021 року відбулась доленосна подія – захист дисертаційного дослідження на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 051 – Економіка.
Перелік колег, друзів та знайомих, яким я хочу особисто подякувати, не є вичерпним! Абсолютно кожен з вас допоміг прокласти цей шлях: витримати, вистояти, змогти.
Перш за все, дякую керівництву Кременчуцького Національного університету, зокрема Ректору, Загірняку Михайлу Васильовичу, та проректорам за підтримку і надану можливість захищатися у alma mater.
Вдячна за підтримку декану Факультету економіки та управління д.е.н., проф.
Андрей Почтовюк
Дякую Голові спеціалізованої вченої Ради ДФ 45.052.001 д.е.н., доц.
Denys Zagirniak
за поради, професіоналізм і небайдужість. Дуже виважено, чітко та відповідально, дотримуючись всіх етапів процедури захисту, було проведено засідання ради.
Вдячна опонентам Діані Валеріївні Райко (д.е.н., проф. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут») та Ареф’євій Олені Володимирівні (д.е.н., проф. (Національний авіаційний університет) за приділену увагу, ґрунтовний аналіз, конструктивні зауваження та рекомендації.
Рецензентам д.е.н., проф.
Iryna Trunina
та к.е.н., доц. Гришко Наталі Євгеніївні, які брали участь у попередній експертизі дисертації та надали цінні рекомендації.
Дякую моєму науковому керівнику, д.е.н., проф.
Alla Kasych
Мені надзвичайно пощастило мати такого наставника! Ви – неймовірна! Дякую за передані знання, порядність, професіоналізм, дружню підтримку, віру у мої сили та здібності. Без Вас не відбулося б становлення мене як науковця.
Дякую гаранту освітньої програми д.е.н., проф.
Ольга Маслак
за цінні поради, чуйність, підтримку і допомогу, науковий досвід і розуміння, які так допомагали на всіх етапах підготовки до захисту.
Колективу кафедри окрема подяка за підтримку і дружню атмосферу.
Усі свої здобутки як і завжди присвячую тим, кого, найбільше люблю. Тато та Мамо, люблю вас більше, аніж можу виразити за допомогою слів. Дякую, що завжди підтримуєте і допомагаєте!
Попереду пошуки нових знань і можливостей. І я готова йти далі 💜






Немає коментарів:

На платформі Blogger.